Zip-Ilo® Mallit
Pussukat

Laukut

Tervetuloa tutustumaan Zip-Ilojen iloiseen maailmaan. Verkkokauppaan pääset tästä.

Kaikkien tuotteiden materiaalina on vetoketju. Yhden taskun malleissa yksi ketju, DUOissa 2 ja TRIOissa 3 ketjua. Mielikuvitus ei riittänyt enää mallien nimeämiseen, keksitkö Sinä niille paremmat nimet? Vinkkaa viestillä!

Käytettyjen ketjujen määrä korreloi suoraan mallin eri osastojen määrän kanssa. Jokainen vetoketju avautuu omalle osastolleen. Helpota tavaroiden löytymistä käsilaukusta jakamalla niitä omiin osastoihinsa. Paikka kaikelle ja kaikki paikalleen, niin kuin meitä neuvotaan tekemään.

Jokaiseen malliin valittavien värien määrä on myös riippuvainen käytettyjen määrästä. Yhden taskun malleihin saa 1-2 väriä, Duo-malliin 1-4 ja TRIO-malliin 1-6 väriä. Rauhallisemman ilmeen saa kun valitsee leveitä raitoja ja kunnon väri-iloittelun useammalla värillä kapeilla raidoilla. Lopputulos voi olla harmonisen rauhallinen myös useilla väreillä tai räikeämmän kontrastin voi valita leveisiin raitoihin.

Valitettavasti tämän hetken verkkokauppapohja ei mahdollista vapaata värien valintaa suoraan tilatessa, vaan väritoiveet on esitettävä viestillä.

Eri vaihtoehtoja lisätään koko ajan verkkokaupan valikoimaan, mutta koska vaihtoehtoja on niin paljon, ja usein teidän mielikuvituksenne ylittää omani niin laita rohkeasti viestiä! Toiveet toteutetaan aina kun se on mahdollista varastossa olevien värien puitteissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: