joogaILO kurssi

seuraava aloitusajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Kiitos toukokuussa mukaan tulleille!

Tervetuloa FB-sivuille ja seuraamaan IG-tiliä.

*****

Astu omalle joogapolullesi matalalla kynnyksellä, juuri sellaisena kuin olet. Matka muokkaa polkua juuri sellaiseksi kuin sen sinulle kuuluu muodostua.

Aloitetaan matolle saapumisesta, tehdään helppoja ja haastavampia harjoituksia. Kehomme elää ja hengittää, se on joka päivä erilainen. Se, mikä tänään tuntuu haastavalta, voi huomenna olla kaikista helpointa.

4 viikon matka on alku, oman polkusi ensiaskeleet, tai ehkä joku pätkä jo aikaisemmin alkaneen polkusi varrelta. Minun ja kaikkien muiden kurssilaisten kanssa saat jatkaa yhteistä matkaa suljetussa FB-ryhmässä niin pitkään kuin haluat. Kaikki tulevatkin harjoitukset ovat käytettävissäsi ja tulevien kurssien osallistujat kasvattavat ryhmää jatkossakin.

Seuraava aloitusajankohta ilmoitetaan myöhemmin!

Kiitos jo mukaan tulleille!

Kurssin teemat:

  • Viikko 1 – Harjoituksen perusteet
  • Viikko 2 – Tasapaino
  • Viikko 3 – Aurinkotervehdyksiä ja Sotureita
  • Viikko 4 – Flow

Materiaalit jäävät käyttöösi yhden vuoden ajaksi kurssin alkamisesta, voit palata videoihin aina kun siltä tuntuu. Päätät itse oman etenemisesi tahdin, FB-ryhmästä saat kannustusta ja hienovaraista houkuttelua takaisin matolle, silloin kun arki meinaa viedä mennessään ja harjoitus uhkaa jäädä kaiken muun jalkoihin.

Saat kysyä, esittää toiveita ja tehdä yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Omassa kuplassasi, ja silti saman ryhmän sisällä.

Asanaharjoituksen lisäksi teemme hengitysharjoituksia, meditaatioita ja kurkotamme myös maton ulkopuolelle ja sinne hankalimpaan paikkaan, oman pään sisälle. Luvassa on matka paitsi omalle matolle omaan harjoitukseen, myös omaan kehoon ja mieleen.

Lempeästi ja hyväksyvästi, aloittaen siitä missä juuri nyt olet. Päätyen sinne minne sinun kuuluu kulkea. Otetaanko ensimmäiset askeleet yhdessä?

Varmista paikkasi nyt Early bird-hinnalla 39€ (norm. 89€)

%d bloggaajaa tykkää tästä: