Energiahoito

Energiahoito lähihoitona Jyväskylässä Yarnantan tilassa (Kauppakatu 1, JKL)

Toistaiseksi teen lähihoitoja opiskelijahinnalla 55 e / hoitokerta.

Hoidon kesto n. 1 tunti.

Voit ostaa hoidon verkkokaupasta tai ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja hoidosta alempana tällä sivulla.

Energiahoito sopii jokaiselle, joka haluaa tasapainottaa kehonsa energioita. Hoidosta on usein apua myös fyysisiin vaivoihin.

Suurin osa sairauksista ja fyysistä ongelmistamme on stressin aiheuttamia. Kun rentoudut, vapautuu kehosi stressitilasta ja paraneminen voi alkaa. Energiahoito antaa kehollesi tilaa hoitaa itse itseään. 

Olet nähnyt mihin kehosi pystyy kun saat haavan sormeesi, onko vuosi sitten sattuneista haavereista enää edes arpea muistona? 

Kehosi solut uusiutuvat koko ajan. Kun keskitymme huolehtimaan terveydestämme sairauksien sijaan, annamme terveille soluille mahdollisuuden lisääntyä ja syrjäyttää sairauksien aiheuttajat. 

Se mihin keskityt lisääntyy. Muista siis antaa huomiosi asioille, joita haluat elämääsi. 

Energiahoito voidaan tehdä täysin koskettamatta tai käsien kosketuksen kautta. Tapa, joka sinusta tuntuu mukavimmalta voidaan sopia hoitoa aloitettaessa.  Kosketus voi tuntua rauhoittavalta ja lämpimältä, itse hoito on yhtä tehokas kummallakin tavalla. 

Ensikertalaisen keho tottuu energioihin  pikkuhiljaa. Hoito on aina täysin turvallinen, kehosi vastaanottaa vain sen verran kuin mihin sillä hetkellä on valmis.  Mitä useammin olet käynyt energiahoidossa, sitä valmiimpi kehosi on vastaanottamaan ja hyödyntämään energiaa. 

Ihmisen kehossa on energiakeskuksia, jotka vaikuttavat eri osa-alueisiin elämässämme. 

Epätasapaino ja tukokset energiakeskuksissa aiheuttavat haasteita, joiden juurisyy voi olla jossain ihan muualla kuin itse ajattelemme. 

Tasapainottamalla ja avaamalla näitä energiakeskuksia voimme huomata kuinka elämämme muuttuu kun energiamme pääsee virtaamaan vapaasti ja saavutamme tasapainon eri elämänalueiden välillä. 

Energiahoidossa olet normaaleissa vaatteissasi hoitopöydällä maaten, tai mukavasti istuen valintasi mukaan. Hoidon aikana saat ottaa päikkärit tai jutella mukavia. Voimme keskustella myös hoidossa esiin nousevista tuntemuksista. 

Jokainen hoito on erilainen, kehossasi tapahtuu eri hetkillä erilaisia asioita ja kun saamme päällimmäiset blokit avattua, pääsevät ongelmien juurisyyt esiin ja ne voidaan vapauttaa pois kehostasi. 

Kehomme toimii varastona erilaisille tunteille ja meitä painamaan jäävät, käsittelemättömät asiat varastoituvat kehomme eri osiin. Painamme vaikeita asioita pois mielestämme ja jatkamme elämäämme eteenpäin. Niin kauan kuin nuo asiat ovat meissä, alitajuntamme pyrkii hienovaraisesti (ja joskus vähemmän varovaisestikin) nostamaan niitä tietoisuuteemme, jotta löytäisimme keinon päästää niistä irti ja vapautua elämään oikeasti sitä elämää, jota haluamme, ja jota meidän kuuluu elää.   

Näitä vanhojakin painolasteja voidaan purkaa mm. energiahoidon, Access Bars®-hoidon ja joogaharjoitusten keinoin. Olosi on huomattavasti kevyempi kun vapaudut vanhoista asioista, joiden olemassaolosta et välttämättä ollut enää edes tietoinen. 

Energiahoidossa saadaan myös ennaltaehkäisevää hyötyä erilaisia sairauksia ja fyysisiä haasteita vastaan. Solutasolla ilmenevät alkavat ongelmat ehtivät usein kehittyä pitkälle ennenkuin niiden fyysiset oireet tavoittavat tietoisuutemme. Energiatasolla nuo alkavat haasteet on mahdollista tavoittaa ihan alkuvaiheessa ja tasapainottaessamme kehomme energioita, ne korjaantuvat varhaisessa vaiheessa ilman, että tulemme koskaan niistä tietoisiksi. 

Energiahoito voi toimia lääketieteen rinnalla, kumpikaan ei sulje toistaan pois. Energiahoidolla voit helpottaa ja nopeuttaa toipumista, helpottaa ja vahvistaa omaa oloasi raskaiden lääketieteellisten hoitojen aikana. Mm. Norjassa länsimainen lääketiede ja energiahoidot toimivat rinnakkain useissa sairaaloissa. 

Tarvitseeko energiahoitoon uskoa, että se auttaa? 

Lyhyt vastaus on ei. Energia on olemassa ja vaikuttaa meissä huolimatta siitä mitä uskomme. 

Pitkä vastaus voi olla vaikeampi hyväksyä. Se, mitä ajattelemme ja tunnemme, muokkaa sitä todellisuutta missä elämme. On mahdollista, että fyysinen ongelmasi poistuu energiahoidossa, mutta olet niin vakuuttunut siitä, että sinulla on se ongelma, että se palaa todellisuuteesi uudestaan. 

Keskity siis terveyteesi sairauksien sijaan. Usko, että voit olla täysin terve ja hyväkuntoinen. 

Olet itse itsesi paras parantaja ja uuden elämäsi kätilö. 

Energiahoito voi olla tapa, jolla pääset käsiksi uuteen elämääsi. 

Energiahoito lähihoitona Jyväskylässä Yarnantan tilassa (Kauppakatu 1, JKL) Toistaiseksi teen lähihoitoja opiskelijahinnalla 55 e / hoitokerta.

Hoidon kesto n. 1 tunti. Varaa aika 044 2416872 spostilla katja@iloyllattaa.fi tai alempana olevalla lomakkeella.

Kaukohoito

Energiahoito ei ole riippuvainen kosketuksesta, paikasta tai ajasta. Voit ottaa hoidon vastaan oman kotisi rauhassa, sohvalla tai sängyllä maaten. 

Ihan niin kuin lähihoidossakin, hoito voi aiheuttaa erilaisia tuntemuksia kehossasi, mm. kihelmöintiä, lämmön tunnetta tai painon tunnetta. 

Kaikki tuntemukset ovat normaaleja ja kuuluvat hoitoon. Jos tuntemukset ovat kovin voimakkaita, on hyvä muistaa, että ne johtuvat hoidosta ja menevät ohi. 

Yhtä normaalia on, että mitään tuntemuksia ei tulekaan, saatat torkahtaa ja jäädä miettimään tapahtuiko ylipäätään mitään. Luota siihen, että tapahtui juuri se, minkä pitikin tapahtua. 

Energia toimii aina sinun hyväksesi, saat aina sen minkä kehosi on valmis vastaanottamaan. 

Hoidon vaikutus voi myös jatkua useamman päivän ajan, jolloin kehosi vastaanottaa energiaa pienissä erissä, itselleen sopivalla tavalla.

Lue kokemuksia energiahoidosta alempaa tältä sivulta.

Miten otan hoidon vastaan?

Etänä tehtävä hoito valmistellaan sinulle tilauksen jälkeen ja kun olet saanut viestin hoidon valmistumisesta voit ottaa sen vastaan sinulle sopivalla hetkellä.

Valittavanasi on tunnin mittainen kaukohoito tai lyhyempi 20 minuuttia kestävä hoito. Jos kaipaat apua johonkin tiettyyn vaivaan voit mainita siitä hoitoa tilatessasi. Myös lyhyemmän hoidon vaikutus jatkuu pidempään kun kehosi vastaanottaa energiaa omaan tahtiinsa.

Varaa hoitoon paikka, jossa saat olla rauhassa. Käy selinmakuulle, ota mukava asento ja rentoudu. Sano mielessäsi ’otan vastaan minulle tulevan hoidon’ ja rentoudu paikallasi puolen tunnin ajan. Kuulostele kehosi tuntemuksia ja nauti olostasi. Hoidon vaikutus tulee sinulle vaikka et sillä kertaa tuntisikaan mitään erityistä kehossasi. Jokainen hoitokerta on erilainen ja hoidon vaikutus jatkuu vielä varsinaisen vastaanottamisen jälkeenkin. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, muista juoda vettä hoidon jälkeen ja mielellään jo ennen sen vastaanottamista.

Tilauksen jälkeen menee ajankohdasta riippuen n. 2 – 24 tuntia siihen, että saat viestin hoidon valmistumisesta.

Miten tilaan kaukohoidon?

Voit ostaa kaukohoidon verkkokaupasta tai ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

60 min / 45e

Hinnat sisältävät alv 24%

%d bloggaajaa tykkää tästä: