Blogi

Tulit juuri sopivasti mukaan energian, joogan, omien valintojen ja rajattomien mahdollisuuksien maailmaan. Sellaisena kuin se minulle avautuu, ikkunana siihen potentiaaliin minkä sinä voit itsestäsi ja omasta elämästäsi löytää.

  • Kaukohoito
    Miten selittää asia, jota ei voi selittää?  Asia, jota ei voida tieteellisesti todistaa, jonka vaikutuksista on kyllä tieteellistäkin näyttöä, tutustu esim. Johanna Blomqvistin kirjaan Kvanttifysiikasta energiahoitoihin ja/tai Bill Bengstonin tutkimuksiin aiheesta. Google ohjaa näiden äärelle.  Miten on mahdollista, että johonkin voi vaikuttaa vaikka ei ole millään lailla yhteydessä? Eri paikkakunnalla, ilman puhelin- tai nettiyhteyttä.  EiJatka lukemista ”Kaukohoito”
  • Mitä hyötyä energiahoidosta on?
    Energiahoidosta haetaan usein apua johonkin fyysiseen vaivaan tai ahdistuneeseen mielialaan. Joku voi tulla kaverin suosituksesta, toinen viimeisenä keinona kun kaikki muu on jo kokeiltu ja epätoivoisena on valmis mihin vain.  Lähdetään siitä, että energiahoito ei ole lääkärissä käynti, se ei ole psykologin tai psykiatrin vastaanotto, eikä ennustajan tai näkijän tulkinnassa käynti.  Energiahoidon jälkeen olo voiJatka lukemista ”Mitä hyötyä energiahoidosta on?”

Uudet kirjoitukset suoraan sähköpostiisi!

Mahtavaa, että löysit tänne!

Minun nimeni on Katja, teen energiahoitoja ja ohjaan joogatunteja.

Olen myös NLP valmentaja ja autan sinua elämäsi hetkissä, jolloin kaipaat apua muutoksen aikaansaamiseen. Ohjaan sinut työkalujen äärelle, joilla voit aloittaa luomaan omasta elämästäsi juuri sellaista, kuin sen kuuluukin olla. Aloita tutustumalla Oma Helppo Elämä-blogiin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: