Äitienpäivän Ryhmäenergiahoito

Ryhmäenergiahoito kaukohoitona

Voit osallistua hoitoon oman kotisi rauhassa tai missä satutkin äitienpäivän iltaa viettämään.

Valitse rauhallinen paikka, jossa voit levätä (ja turvallisesti myös torkahtaa) puolen tunnin ajan. Käy klo 18.00 aloillesi, mielellään selinmakuulle ja vastaanota hoito ajatuksella ”otan vastaan Katjan minulle tekemän hoidon.”

Hoidon aikana saatat kokea kehollisia tuntemuksia, kihelmöintiä, lämpötilan vaihteluita, pyörteen tunnetta tai voi olla että et huomaa mitään. Kummassakin tapauksessa hoito tulee perille kun olet ilmoittautunut alla olevalla lomakkeella.

On mahdollista, että nukahdat hoidon aikana, varmista siis, että paikka, jossa otat hoidon vastaan on rauhallinen ja voit turvallisesti torkahtaa.

Hoito kestää puolen tunnin ajan klo 18.00 – 18.30 sunnuntaina 8.5.2022

Äitienpäivän ryhmäenergiahoito on täysin maksuton. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Yksilöllisen energiahoidon voit ostaa täältä.


Kaukohoito

Miten selittää asia, jota ei voi selittää?  Asia, jota ei voida tieteellisesti todistaa, jonka vaikutuksista on kyllä tieteellistäkin näyttöä, tutustu esim. Johanna Blomqvistin kirjaan Kvanttifysiikasta energiahoitoihin ja/tai Bill Bengstonin tutkimuksiin aiheesta. Google ohjaa näiden äärelle.  Miten on mahdollista, että johonkin voi vaikuttaa vaikka ei ole millään lailla yhteydessä? Eri paikkakunnalla, ilman puhelin- tai nettiyhteyttä.  EiJatka lukemista ”Kaukohoito”

Mitä hyötyä energiahoidosta on?

Energiahoidosta haetaan usein apua johonkin fyysiseen vaivaan tai ahdistuneeseen mielialaan. Joku voi tulla kaverin suosituksesta, toinen viimeisenä keinona kun kaikki muu on jo kokeiltu ja epätoivoisena on valmis mihin vain.  Lähdetään siitä, että energiahoito ei ole lääkärissä käynti, se ei ole psykologin tai psykiatrin vastaanotto, eikä ennustajan tai näkijän tulkinnassa käynti.  Energiahoidon jälkeen olo voiJatka lukemista ”Mitä hyötyä energiahoidosta on?”

%d bloggaajaa tykkää tästä: