Äitienpäivä

Äidille, mummolle, anopille, tyttärelle…

Energiahoito tai Access Bars lahjaksi Äitienpäivänä 8.5.2022

Tarjous voimassa 8.5.2022 asti ja aikaa hoidossa käymiseen on 6 kk ostopäivästä. Oston jälkeen sovitaan hoitoajasta tai jatkosta lahjana annettuun hoitoon.


Kaukohoito

Miten selittää asia, jota ei voi selittää?  Asia, jota ei voida tieteellisesti todistaa, jonka vaikutuksista on kyllä tieteellistäkin näyttöä, tutustu esim. Johanna Blomqvistin kirjaan Kvanttifysiikasta energiahoitoihin ja/tai Bill Bengstonin tutkimuksiin aiheesta. Google ohjaa näiden äärelle.  Miten on mahdollista, että johonkin voi vaikuttaa vaikka ei ole millään lailla yhteydessä? Eri paikkakunnalla, ilman puhelin- tai nettiyhteyttä.  EiJatka lukemista ”Kaukohoito”

Mitä hyötyä energiahoidosta on?

Energiahoidosta haetaan usein apua johonkin fyysiseen vaivaan tai ahdistuneeseen mielialaan. Joku voi tulla kaverin suosituksesta, toinen viimeisenä keinona kun kaikki muu on jo kokeiltu ja epätoivoisena on valmis mihin vain.  Lähdetään siitä, että energiahoito ei ole lääkärissä käynti, se ei ole psykologin tai psykiatrin vastaanotto, eikä ennustajan tai näkijän tulkinnassa käynti.  Energiahoidon jälkeen olo voiJatka lukemista ”Mitä hyötyä energiahoidosta on?”

%d bloggaajaa tykkää tästä: