Access Bars®

Access Bars- hoidossa aktivoidaan pään alueella sijaitsevia energiapisteitä.

Hoidon aikana olet selinmakuulla omissa vaatteissasi, pukeudu mukavasti kiristämättömiin vaatteisiin, joissa voit reilun tunnin ajan makoilla ja nauttia hoidosta.

Access Bars-hoito tehdään koskettamalla pään alueella sijaitsevia energiapisteitä. Jokaisella pisteellä on oma merkityksensä ja vaikutusalueensa mielen, tunteiden ja kehon alueella.

Hoito auttaa vapauttamaan kehoon ja alitajuntaan varastoituneita vanhoja tunteita ja uskomuksia. Vanhoista kaavoista vapautuminen luo tilaa uudelle ja mahdollistaa haluamasi tietoiset muutokset omassa käytöksessäsi, tunne-elämässä ja tavassa, jolla reagoit ympäristöösi.

Hoidon on todettu parantavan unenlaatua, vähentävän stressiä ja selkiyttävän ajatuksia. Myös paniikkioireiden ja ahdistuksen on huomattu helpottavan hoitokertojen myötä. Vaikutus on aina yksilöllinen ja jollakin avun voi tuoda jo ensimmäinen hoito, jollakin toisella oireet helpottavat useamman hoitokerran jälkeen.

Hoidon kesto n. 75 min. Hinta 70e Hoitopaikka Yarnantan joogastudio Jyväskylässä, Kauppakatu 1, JKL

Hoidon oston jälkeen sovitaan aika, joka sopii kummankin kalenteriin. Aloita siis ostamalla hoito verkkokaupasta tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.%d bloggaajaa tykkää tästä: