Kaukohoito

Miten selittää asia, jota ei voi selittää? 

Asia, jota ei voida tieteellisesti todistaa, jonka vaikutuksista on kyllä tieteellistäkin näyttöä, tutustu esim. Johanna Blomqvistin kirjaan Kvanttifysiikasta energiahoitoihin ja/tai Bill Bengstonin tutkimuksiin aiheesta. Google ohjaa näiden äärelle. 

Miten on mahdollista, että johonkin voi vaikuttaa vaikka ei ole millään lailla yhteydessä? Eri paikkakunnalla, ilman puhelin- tai nettiyhteyttä. 

Ei se ilman yhteyttä olekaan mahdollista, tähän yhteyteen vaan ei tarvita mitään ihmisen rakentamaa verkkoa. Voisi ajatella, että ihminen on alkanut oppia rakentamaan samankaltaista verkkoyhteyttä internetin myötä. Paljon epävarmempaa tosin, ja sitä ja tätä ja tuota vaativaa, kun se verkko, jota pitkin energia liikkuu, on meihin kaikkiin sisäänrakennettuna jo ennen syntymää. 

Siinä verkossa ei ole viiveitä, ei tarvita liittymää eikä laitteita. Tarvitset vain itsesi, kaikki on jo sinussa. Ajatuksesi ovat kytkin, jolla käynnistät verkon ja kehosi on vastaanotin. 

Jotta voidaan edes jollain tasolla yrittää ymmärtää mitä tapahtuu, on hypättävä kvanttifysiikan maailmaan. En ole fyysikko, enkä kvanttifyysikko, ja jos olisin, en todennäköisesti sittenkään osaisi selittää tätä yhtään ymmärrettävämmin. Puhuisin kieltä, jota et ymmärrä ja piilottaisin hienojen fraasien taakse totuuden, että puhutaan asiasta, jota ei ihmisen nykyisillä kommunikointikeinoilla voi selittää. 

On hyväksyttävä yksi ajatus, kaikki on energiaa. Ne atomit, joista meille koulussa kerrottiin maailman koostuvan, muodostuvat energiasta. Energia värähtelee ja värähtelytaajuus vaihtelee niin kuin radioaalloilla voit valita mitä kanavaa kuuntelet, energian eri tiheydet vaihtelevat ja muodostavat sen mitä näemme fyysisenä maailmana. Mitä kiinteämpi materia sitä tiuhempi värähtely. 

Tunteet ovat ehkä helpoin portti tähän ajatusmalliin. Mitä huonompi tunne sitä matalampi värähtelytaajuus. Korkeimpina värähtelevät kiitollisuus ja rakkaus. Siihen on siis syy, että niitä jokainen elämäntaitovalmentaja sinulle tuputtaa. Ja he ovat oikeassa. Mitä enemmän pystyt aidosti tuntemaan kiitollisuutta siitä, mitä on sitä enemmän vedät puoleesi lisää asioita, joista tuntea kiitollisuutta. Värähtelytaajuus toimii magneetin tavoin, vedät puoleesi lisää saman värähtelytason omaavia asioita. 

Kyky hoitaa energialla on ollut olemassa todennäköisesti yhtä kauan kuin on ollut ihmisiä, tai eläimiä, tai ylipäätään mitään elollista. Me länsimaisissa kulttuureissa kasvaneet vaan olemme hitaita hyväksymään asioita, jotka ovat jääneet vähemmälle huomiolle teollisen vallankumouksen ja teknologian kehityksen myötä. Onneksi ollaan menossa taas kohti uutta maailmaa. 

Ja koska kaikki on energiaa, on kaikki yhteydessä toisiinsa. Kaikki on yhtä ja samaa energiaa. Älä karkaa kun mainitsen ykseyden kokemisen eli valaistumisen, ja niiden vastakohtana sen meille koulussa opetetun Newtonin fysiikkaan ja kristillisen uskonnon näkemykseen perustuvan käsityksen dualismista. Miksi luulet, että ne ‘itseään etsivät’ nuoret suuntaavat aina Intiaan? Tutustuvat joogaan ja meditointiin. Ehkä he ovat oikeilla jäljillä. 

Koska kaikki on yhtä ja samaa energiaa ja yhteydessä toisiinsa, kulkee ajatus maailman toiselle laidalle ilman viivettä. Olet luultavasti joskus ajatellut jotain tiettyä ihmistä ja ihan kohta soi puhelin ja se ihminen soittaa sinulle. Todennäköisesti meillä kaikilla on vastaava kokemus. 

Miten tämä liittyy kaukohoitoihin? Kunhan höpötän, koska hämmennys on avain oppimiseen. 

Kvanttifysiikka kertoo kvanttikentästä, kaikkien mahdollisuuksien kentästä, jossa on kaikki tästä hetkestä eteenpäin tapahtuva. Siellä tämän tekstin seuraava kirjain odottaa, mille näppäimelle annan huomioni, ja se tipahtaa tähän todellisuuteen. 

Aika on ihmisten sopima mittari, jolla voimme elää yhteiskuntana, toimia yhdessä sovitulla tavalla. 

Kvanttimaailma tai kaukohoidot eivät tunne ajankäsitystä. On mahdollista tehdä energiahoito kaukohoitona niin, että se jää ‘eetteriin’, sinne kvanttikentälle odottelemaan, että otat sen vastaan. Siis annat sille huomiosi, ajattelet sitä ja se alkaa. Ikäänkuin ennakkoon nauhoitettu radiolähetys, jonka voit laittaa soimaan itse valitsemanasi ajankohtana. 

Kaukohoito voidaan siis tehdä joko niin, että sovitaan aika, jolloin ollaan hoidon äärellä yhtä aikaa, tai niin, että hoito tehdään valmiiksi eetteriin ja otat sen vastaan sinulle sopivana hetkenä. 

Energiahoito liikkuu siellä energiakentässä, kvanttikentässä, ja laskeutuu sinne missä se otetaan vastaan. 

Paras tapa kohti ymmärrystä on oma kokemus. Sekään ei ehkä johda ymmärrykseen, mutta ihmetykseen, siihen mitä englannin kielellä kutsutaan sanalla ‘awe’, ehkä haltioituminen, hämmästys, on sopiva suomenkielinen vastine. 

Tervetuloa kokemaan energiahoito, joko lähihoitona Jyväskylässä tai kaukohoitona.

Tammikuun 2022 ajan on voimassa tarjoushinta kaukohoidoista, lue lisää täältä

Korkeampi värähteistä vuotta 2022 sinulle ja läheisillesi!

*Katja / Tajkasydän energiahoidot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: