Mitä hyötyä energiahoidosta on?

Energiahoidosta haetaan usein apua johonkin fyysiseen vaivaan tai ahdistuneeseen mielialaan. Joku voi tulla kaverin suosituksesta, toinen viimeisenä keinona kun kaikki muu on jo kokeiltu ja epätoivoisena on valmis mihin vain. 

Lähdetään siitä, että energiahoito ei ole lääkärissä käynti, se ei ole psykologin tai psykiatrin vastaanotto, eikä ennustajan tai näkijän tulkinnassa käynti. 

Energiahoidon jälkeen olo voi kuitenkin tuntua siltä kuin olisit käynyt kaikissa kolmessa. Olo kevenee niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kehon stressitilat laskevat ja olosi tasapainottuu. 

Energiahoidossa sinun ei tarvitse avautua elämäsi haasteista tai onnen hetkistä, saat toki puhua niin paljon kuin haluat. Useimmat hiljenevät kun hoito alkaa ja olo rentoutuu. 

Hoito on aina omanlaisensa kokemus. Niinkuin monessa muussakin hoidossa, myös energiahoidossa toisto johtaa syvempiin kokemuksiin. Päältä kuoritaan ensin se vastustus, mikä saattaa hidastaa hoidon vaikutuksen kokemista. Siinä vaiheessa kun tulet energiahoitoon, olet ehkä jo utelias, jollain lailla avoin kokemukselle, joka sinua odottaa. 

Kehosi vastaanottaa energiaa vain sen verran kuin juuri sillä hetkellä olet valmis vastaanottamaan. Sen vuoksi hoidon vaikutus voi jatkua jopa muutaman päivän ajan itse hoitotapahtuman jälkeen, kun energia imeytyy kehoosi juuri sinulle sopivina annoksina. 

Avoin, utelias mieli on hyvä valmistautuminen hoitoon. Hoitotilanteessa saa kuitenkin luopua kaikesta analysoinnista ja antautua kokemukselle, joka juuri sinulle siinä sillä kertaa avautuu. 

Kokemus voi pitää sisällään monenlaisia kehollisia tuntemuksia. Voit tuntea keinuvasi kuin laiva aalloilla, erilaiset pyörteet ja kihelmöinnin tunteet voivat kulkea eripuolilla kehoa. On mahdollista, että näet suljettujen silmiesi takana erilaisia valoja ja värejä. 

Voi olla, että nukahdat hoidon aikana, tai vaivut unenkaltaiseen horrostilaan. Rentoudut. Mahdollisesti unohdat syyt miksi tulit hoitoon. 

Kehosi päästää irti stressistä, joka meitä lähes kaikkia nykyaikana vaivaa. Tämän hetken haasteiden lisäksi kehoosi on varastoitunut elämäsi varrella paljon sellaista, minkä olemassaolosta et enää ole edes tietoinen. Tunteita, joiden luulit jo jääneen menneisyyteen. Erilaisia uskomuksia, jotka ovat kulkeneet mukanamme sukupolvelta toiselle ja siirtyvät aina eteenpäin, jos joku ei tietoisesti pysäytä ketjua. 

Se joku voit olla sinä. Sinun lapsiesi ei tarvitse enää kantaa mukanaan sotien aikaisia traumoja, joita omat vanhempasi ovat saaneet omiltaan ja siirtäneet tiedostamattaan sinuun. Voit vapauttaa itsesi ja sitä kautta kaikki jälkeesi tulevat. 

Energiahoito on yksi työkalu alitajunnan puhdistamiseen. Olet ehkä kuullut puhuttavan alitajunnasta ja päivätietoisuudesta tai tietoisesta mielestä. Se mitä mielessäsi liikkuu, ei aina ole sinun hallinnassasi. Mutta se voi olla, jos tiedostat asian ja otat vastuun omista ajatuksistasi. Mutta tämä on ihan toisen kirjoituksen aihe. Palataan energiahoitoon. 

Miten energiahoito voi auttaa fyysisissä vaivoissa? 

Kehomme solut uusiutuvat jatkuvasti, sanotaan, että noin 7-10 vuoden jaksoissa kaikki solumme ovat uusiutuneet. Yhden elämän aikana saamme siis uuden kehon monta kertaa. Energiahoito tukee tätä solujen työtä vapauttamalla kehoa siihen kertyneestä stressitilasta. 

Meillä kaikilla on kokemus haavan paranemisesta, joillain on kokemus katkenneiden luiden uudelleen yhteenkasvamisesta. Se kaikki tapahtuu solujemme uusiutumisen ansiosta. Ihmiskeho on ihmeellinen. Se on asia, josta meidän olisi hyvä muistuttaa itseämme aika ajoin. 

Kohtelemme kehoamme kaltoin ja silti se jaksaa jatkaa eteenpäin. Pahimmillaan emme ole koskaan tyytyväisiä siihen, minkälainen oma kehomme on. Silti se jaksaa sietää kaiken mihin sen pakotamme. Parasta mitä voit kehollesi antaa on hyväksyä se sellaisenaan kuin se juuri nyt on. Myös se, mitä siinä haluat muuttaa. Hyväksymisen kautta muutos alkaa ja saatat yllättyä mihin asti pääset, kun alat toimia kehosi kanssa yhteistyössä, sen sijaan, että vastustat sitä mikä on. 

Energiahoito siis tukee kehon omaa paranemisprosessia poistamalla useimmiten stressin tuomia esteitä kehosta. 

Kehossa virtaa luontaisesti energiaa, joka pitää meidät hengissä, liikkuvina ja koko ajan uusiutuvina. Joskus elämä tuo eteen tilanteita, joissa nuo energiavirrat tukkeutuvat. Ne saattavat jopa kääntyä kulkemaan väärään suuntaan. Jos tuntuu kuin kulkisit koko ajan vastavirtaan, voi olla että kehosi energiat oikeasti tekevät niin. 

Jos olosi on tukkoinen, jämähtänyt, voi olla, että kehosi energiavirroissa on tukoksia, blokkeja, joita voidaan avata energiahoidossa. 

Energiahoito siis tasapainottaa ja avaa kehosi luontaisia energiavirtauksia. 

Kehosi energioilla on omat tehtävänsä ja omat reittinsä. Energiahoito auttaa palauttamaan ne omille paikoilleen, kulkemaan omia kanaviaan pitkin. 

Fyysinen oire jossain tietyssä kohtaa kehoa voi kertoa häiriöstä solujen luontaisen uusiutumisen tiellä. Oire saattaa tuntua fyysisenä kipuna jossain ihan muussa kohtaa kuin sen alkuperäinen syy on. Vähän niinkuin puutarhaletku, joka on taittunut matkan varrelta niin, ettei vesi virtaa siitä eteenpäin. 

Tapahtunut huomataan tietenkin ensimmäisenä siellä letkun päässä, mistä veden tulo on lakannut. Vaikka kuinka yrittäisimme ‘korjata’ letkun päätä, ei vettä vain tule. Ei ennen kuin seuraamme letkua eteenpäin ja tulemme lopulta tukoksen kohdalle. Riippuen veden paineesta ja liitoksen vahvuudesta, voi olla, että pelkästään letkun oikaiseminen auttaa. Pahemmassa tapauksessa veden paine on työntänyt letkun irti hanasta tai rikkonut letkun jostain kohtaa ja vettä virtaa valtoimenaan, hallitsemattomasti ympäristöön. 

Vähän samalla tavalla kehon energiavirtoihin saattaa syntyä epätasapainon tiloja. Voi olla, että osa energiasta valuu ulos hallitsemattomasti, voi olla, että joku kohta kerää lammikkoa. Syntyy padottu tekojärvi, joita emme kehoomme halua. 

Samasta syystä hoidon aikana voi kokea tuntemuksia kipeällä alueella ja huomata tunteen siirtyvän johonkin toiseen kohtaan kun hoitava energia seuraa sitä kehossasi kulkevaa ‘vesiletkua’ ja hakee oireen alkusyytä. 

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jonka kokemus on jokaisella kerralla yksilöllinen. Riippumatta siitä, saatko hoidon aikana fyysisiä tuntemuksia, hoidon vaikutus ulottuu aina kehoosi sen mukaan, mitä kehosi on valmis ottamaan vastaan. 

Hoitokertojen myötä kehon toleranssi kasvaa, keho tottuu hoitoon ja sallii sen päästä syvemmälle. 

Joillekin jo ensimmäinen hoitokerta voi olla ihmeellinen kokemus, joillekin se on hetki rauhoittumista, ehkä tilaisuus ottaa nokoset keskellä päivää. Se, mitä se sinulle on, selviää vain kokeilemalla. Suosittelen vahvasti suomaan itsellesi tuon kokemuksen. 

Oman paikkakuntasi energiahoitajia löydät varmasti googlettamalla, minulle voit varata ajan täältä

Energiahoito voidaan tehdä myös kaukohoitona, jolloin paikkakunnalla ei ole merkitystä. Kaukohoidon ihmeellisyyksistä enemmän toisessa kirjoituksessa, mutta mikäli luet tätä tammikuun 2022 aikana, minulla on TammiTarjouksena mahdollisuus tutustua kaukohoitoon tarjoushintaan. Lue lisää täältä

Oletpa tämän kirjoituksen äärellä koska tahansa, saat hoitokerrasta sen hetkisestä hinnasta 10% alennuksen mainitsemalla “Blogitarjouksen” hoidon varaamisen yhteydessä. Lähihoidon hinta 1.1.2022 alkaen 55e / hoitokerta.

Valoisaa alkanutta vuotta 2022 sinulle ja läheisillesi!

*Katja / Tajkasydän energiahoidot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: